Soltorgs torszda!

Ja, har vart lite planerande inför UF-mässan imorgon. Treevlans, när man har en så bra medarbetare i företaget!
Annars idag ska jag och andra spela "flöjtkonsert" idag, innan festen ikväll. Jag har nästan förresten bestämt mig vad jag ska klä ut mig till . Perfect. Just nu har jag tagit en liten paus, vila paus. Det behöver man inför de kommande dagarna + idag!
Mmm..

Ska nog ta en liten tupplur nu så att jag blir pigg!

Hoppas ni får en bra kväll.

Sista fysikprovet?!

Så skönt att det är över! Om man får godkänt vill säga!!!
Men nu lägger vi det på hyllan!!
(måste bara säga att det är så skönt)!!!!
*får jag tjata? LITE? :D


-

Jag har gjort en sak idag och jag är stolt över mig. Igen. :)
Jag klarar det bättre och bättre och känner mig bättre och bättre inombords. Tänk att snart kanske det har läkt, om någon/några månad(er). Jag vet inte. Vi får se. Men tror det kan sluta bra endå.

-
You Love To Pretend That You're Good
When You're Always Up To No Good

Baaaabeeee!

kräysi mandai todây

 Jag åker för tillfället en liten bergochdal- bana, någon som vill hänga med på en tur? Jag kanske ska locka med alla loopar, brandta upp och nedförsbackar? Om ni inte tycker det låter tillräckligt lockande kan ni ju få en ballong på köpet...och om jag känner mig generös så kan ni få ett snöre till ballongen så ni kan knyta fast den i karrusellen?


It´s sundaaay biiiitch!

...Haha, fick sådan lust att säga så när jag kom o tänka på füsiken.

Nu ska jag berätta om igår. Vi var hos ellins stuga, när vi (frida hanna bea jennifer o jag) kom dit var sofia,nisse,nils hellström,sebbe ottis, sandra o elin... (hmm har jag glömt någon?) där. Alla var samlade iallafall. De som var där före oss hade ätit tacos före så vi fick sitte o äta och lyssna/kolla på när de körde spel. Treevllligt tycker jag :).
SEN, blev det bada i tunna. Det va 45 grader, jätte varmt...känndes som att skollas ifrån början...så man gick in i bastun som va på sisådär 60grader o försöka bli varm så att man kunde gå i. Planen var inte helt bra, det va fortfarande jätte hett när man skulle i tunnan. Meeen då hade ju nästan alla gått i så man tvingade ner sig. Mysimyyysgoos! Så badade vi o bastade i ca 3 timmar. Psst, det blev som sagt var bastutävling mellan några och Elin vann ...När hon o sebbe kom ut blev vi lite oroliga för dem, men efter några roliga kommentarer o en stunds sittande i kalla luften blev det bättre för dem o det blev snart en trevlig, behaglig stämning igen!
Vi kom hem vid tre (har flyttat fram klockan 1 timme) och då somnade man gött kan jag lova.


 Imorse vaknade jag, igen. Slog upp datan o kollade mailen, som jag nu för tiden tycker är kul att läsa! Det är en grej som man längtar efter, att se om det kommit något spännande/kul mail. Som det nu hade gjort i morse med.
Appropå det så måste jag skaffa ett internationellt körkort innan jag åker! Det ska bli ett nöje att köra på fel sida av vägen sen...! Åh, tänk o få se skyltar med ty "varning för känguru" eller sådanna exotiska saker..


ha en bra pluggdag!

Tröttis sötoo

Nu har jag sovit middag....typ 78gången denna vecka?
Känner mig sådär mysigt hög som ett bär? xD

-....Mmmmm lite lulligt är det.....!

Om någon timme åker vi till Elins stuga och så ska vi bastua o bada tunna (det tror jag att jag aldrig har gjort) ;P Hoppas det inte blir så kallt somi Nils stuga..  då är jag nöjd ;)

Men tills dess ska jag försöka göra något nödvändigt av min tid, som att tex, plugga!!
FÖRSÖKA var ordet :)
När jag har kollat runnt lite på flyg, som det snart e dags att fixa!!! Om mindre än en vecka är det ju 1april!!!
 Gah, många säger att de ordnat studentklänningar... efter fysikprovet måste man börja tänka på sådana nödvändigheter också!! xD

Ha en bra lördag!

Ännu en fredag!

En bra fredag har det vart, skulle dock ha tränat...men blev att jag kom från skolan ´senare än tänkt (pga fysikplugg med Johanna( TACK!!)...så promenaden till o från skolan blev dagens motion :).

Efter ett sms idag tänkte jag efter en liten stund. Mitt hjärta hoppade över att slå i en sekund. Jag fick lov att tänka efter. Jag kom att tänka på att det inte alls var länge sedan mitt humör var nere i en dal och nu är det näästan på topp... ! Seriöst, hur snabbt kan det gå? Det kanske bara kan gå neråt nuu, men då måste jag påminna mig att jag vart uppe ett bra tag den här veckan. Hoppas det håller i sig och bara fortsätter öka, för det känns så bra.
Look at the bright side of life! Hela livet framför mig.

Nyss va Lisa Robert o Iréne här, treevlans, vi har kollat lite på lets daance o fikat! Tänk att de alltid ska sega ut på det hela med alla pauser etc..!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag plugga och sedan ska jag o resten av klassen till Elins stuga :P ^^  Det blir kul. 

Kramis

Fat free fat

Tja va!
Va hos tandis idag, :D inga hål idag heller. :P
Idag har jag: Gått till tandiläkarn, gått till och hemifrån skolan. Gått till musikskolan fram och tillbaka. DET kallar jag värt en FET GULDSTJÄRNA! *
Medan jag va hos tandläkarn hade de andra grekland-möte! :D IIH två månader diiit :) såååå inte lång tid alls! Och nästa torsdag är det fesssst :)

Det har inte vart nå fysikplugg idag...men det ska vi inte prata om nu och förstöra den fina stämningen. Jag har ju vart duktig på andra sätt :). HIHI!

....går till Marléne V... som i....? :P

Du tar min luft

Jaha, nu ropar pappa att jag måste ta s-klassen när jag ska skjutsa david, annars va det alltid mammas bil förrut o nu måste jag ta pappas...!!! Det är ju för att dom ska ta mammas bil. Kul för dom då...! Som sagt va " de e att välja mellan päst eller kolera"  ;). Not.
Vi ska nämligen till min faster eftersom Lisa har kommit hem från där hon pluggar... Linköping kanske det va? Blandar ihop allt med namn -köping- . Istället för syrebrygga kan vi kalla det köpingbrygga. ? ;) haaaaha, nuuu va ja då smaart. kanskr är ett internt skämt för naturare ifall ni undrar.

Såe, ingen skola idag vilket menas, "plugga roompa" här hemma. Det blev inte så mkt av det fast jag var ledig idag, hade förväntat mig att hinna göra mer. Men. Jag har ju gjort någonting iallafall! Fysik. Nästa vecka vid denna tid kanske jag aldrig mer göra fysik! Förstår ni hur otroligt skönt det känns??!

Imorgon ska jag till tandis, måste komma ihåg det!!! Jag är bra på att glömma saker när jag har många bollar i luften you knoow.

Jag vill förresten att det ska va sommer nu. eller vår, så man kan cabba lite :) MMMmmm!
Älskar att vi går åt rätt håll.


 Satt och kollade på en världkarta idag. Förstår ni hur långt det e till detta land från Sverige?! :):)

Mitt namn.

Jag blir alltid lika glad om jag ser att mitt namn står någonstans, typ i en text efter en film eller något sådannt där dumt. Det är ju inte så många eller så ofta man ser mitt namn...! Jag kommer ihåg när jag var mindre då tyckte jag att det va jobbigt att heta ett "annorlunda" namn och eftersom många sa meddäleeen  typ :P. Men just nu gör inte sådannt mig någonting längre. Nu är jag glad att jag inte heter som alla andra som tex.... anna svensson? :P det lät svenskt :D.

Har ni kännt behovet av att nypa någon ni ser i kinden ....bara lite? :D det har jag! Lite random sådär :)

Idag har skoldagen varit allt annat än tråkig. Jag var ju nästan inte så mycket i skolan. Vi var ju o dansade med killar från hushagen eftersom de inte har så mycket flickor på den sidan av stan !! ehm.. de e lite kul nästan jämt.
Annars har jag vart hemma, gjort eng-läxa, vart på UF-möte ...!
 
xx

Fading

Solig dag i backen med fina vänner ! :) Dålig snö och lite för mycket kläder... men jag ska inte klaga,för vi dog inte idag heller!
Nu har jag dushat o ätit, bara att plugga som återstår. Imorgon i skolan ska vi gå o dansa med bygg treor för att de inte har nå tjejer där? Neehe, det borde de väl ha tänkt på innan?? xD
Såatte, det blir bara det imån i skolan, ju mer fysik hinner man göra... kanske :).

Just nu har jag inget lust att plugga utan att lägga mig o sova. Men jag ska nog försöka få något gjort idag med!
Solklart!



You say, you love me,
But they feel, like words to me
Well this just ain't working
Stop thinking, you can run over me
Drifting,settling,off to a foreign place
If I can't see whats infront of me, it's a mystery
But then apparently things just ain´t the same
And I'm ready for change
Go on, be gone, bye bye, so long


Honestly, I just need to be a little crazy!

Vet ni vad. Jag tror ens humör kan vara väldigt styrt av vädret. Idag var det sol o jag har känt mig glad igen!
Så jag tog en promenad till kupolen för att hämta ut lite pengar till Romme imorgon. Det ska bli kul! :)
Jag har även gjort klart PM till historian idag och läst liiiiiiite fysik. För nu till veckan ska jag verkligen plugga rumpa! Vill verkligen ha godkänt. Annars har jag registrerat mig på studera.nu också. Sköj o söka å sen tacka nej :D...! Värsta dissen hahah!! Fän va kroool ;)

 En bild från... förra vintern i Ornäs om jag inte tar fel på plats... :D har ju som sagt va lite dålig gps i hjärnan!

Sliip åver!

Så nu har natten spenderats i bion med Jennifer,Bea o Frida! Myyys :D Dagen igår slutades med "vampire sucks" ... Efter att ha varit hos Tazen med naturare. Det sjöngs o spelades kort snackades där.

Roliga saker hände före vi åkte dit. Jag bea o jenn gjorde middag med nudlar o kycklingwook med citrongräs(hash)...Mmmmm lööööööök ;)
Vad mer kan man vilja veta...? Att vi hade kul :) Och att jag hade för höga förväntningar på filmen fast jag inte hade några :D...

Annars idag på lördagen så ska jag fixa historian så att det bara är att koncentrera sig på fysiken sen!
Aoochhhh:D !



There´s no way I´m turning back!

Fresh air

Idag känns det lite pooofipoooowpppooofff :D
Är det bra`? Nja, ska inte klaga :D...!
Gått hem från skolan har jag också gjort, guldstjärna till mig ...

Idag är det kemi/spelning som ska bli av! MMmmmmm kan inte tänka på något annat än estrar och reaktioner ...det är jö så schpännande..! Prov imorgon !
Det är skönt att man har mycket att göra, då går tiden fort.

Tiden tiden, snart är vi där som vi längtat så efter! Som jag längtar efter.

knaaarrrrrr, som M skulle sagt.

kaaaaaaaaaaka!

Way Too Bad.

Jag har nyss lyssnat på vår sv-läxa... Tänk att cd-berättare alltid har såå tråkiga röster. Jag hinner läsa ikapp dom. Vad är meningen med detta? Åh, jag kallar detta för en enkel lösning för lärare för att slippa ta itu och fixa problemen. Suck.

--

Vilken dag. Men jag ska fixa det här precis som förrut. Det gäller bara att komma ur sin bubbla. Sin trygga mysiga bubbla och falla ut i verkligeheten. Igen.
Det var inte alltför längesedan nu, så det är dags för repetition av känslor som man inte använt på ett tag, så att man ska komma ihåg hur ens olika känslor känns. Man måste testa på dem efter att ha haft dem tryggt liggande på en hylla, way too long. De har precis ramlat ned och slagit mig i huvudet. Hur ont gör inte det?
Hur hanterar man sina känslor?
Ska man börja gråta eller skratta när man fått sina känslor bankade in i huvudet utan att riktigt vilja förstå det? Det känns nog ovant när man haft dem på den stabila hyllan ett så pass långt tag. 

Jag känner endå att det ger en ny glöd till livet, att börja på ett nytt kapitel. Det är bara att titta ut eller gå ut och känna att man kan gå på asfalt i solen, då känns det som att man kan ta nya tag. Det är vår snart, eller kanske lite nu. Nya tider att blicka fram emot. Nu är det bara att kämpa och inte tänka för mycket som gäller!

"Så länge man har haft roligt är ingen tid bortkastad". De orden, får ge det nya kapitlet en start.

/14 mars 2011


Du är bäst nu men du var bättre förr!

Det händer lite grejer i världen runnt om nu.
I Japan har det varit katastrofer, seriösa katastrofer.  Tsunamis, kärnkraftverk o kärnkraftverk..
Här är det mer i-lands problem? Med kemin menar jag då. Vet inte hur jag ska börja o när jag väl börjar vet jag inte. Suck. Men som sagt, nu känner man iallafall att det snaaart är slut!

Vi får ser hur den här dagen slutar. Jag är redan nervös... ni vet hur jag är när jag är nervös, skulle kunna kalla det för stress- symptom!! Men jag har bestämt att efter den här dagen ska jag kunna sova utan att tänka för mycket på saker jag inte kunnat ta tag i ännu. Men idag finns tiden att göra det.

Den som lever får se.
Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt.
Titta upp mot solen, då ser du inte skuggorna!


Fun friday in the sun in the sky above

Frahjdai!
Nu ska jag äta kyckling. Sen ska jag mysa ner mig i soffan under en filt med en vetekudde.
Det ska bli MIN fredag! Hoppas ni får en bättre? :)


-----
Här är svar på mina undringar här i livet som besvarades av ingen annan än Bea! Haha, jag blev lite glad när jag läste det :P  (Svaren på frågorna i förra inlägget)!

Fisk är äckligt för att de är slemmiga och för att vuxna tycker att man ska äta det
Därför att gud känner på sig när du inte vill ha snö
För att det blir mycket roligare så
Det vore ju bra konstigt om gröt inte var eller hur?
För att det är så som jag är
Varför kan du inte se det du vill se? För att det är svårare än att låta bli att inte se det
Ja, men det gör ont och man kan skada sig!
Bara om du har frågat chans ;)
Det är fel på så många sätt att man tror att det är rätt
Det beror på hur man ser det, det kan vara bra och det kan vara dåligt men endast med en positiv inställning blir det något bra och då behöver du inte vitaminer för att klara det
Det är historia och är utvecklat så att det inte ska vara roligt för att det känns dammigt och trist
Allt är relativt, om han frågar om de är gubbiga är de antagligen det
För det mesta skulle jag tro men det är något som inte jag kan svara på
För att det är svårt att leva i nuet
Det beror på hur du menar, om det är känslo mässigt så finns det något djupare ner som behövs redas ut för att du ska veta anledningen. Men om du menar att du ändrar hur du är så är det för att du tror att du inte duger som du är men det är helt fel
Räkor är skaldjur men skulle kanske klassas som fisk? Eller?

-----
Tack tack!


This ain´t just any kind of party...!

Torsdagkväll.
Jag kallar detta för en lång/kort dag! Kort i skolan som endå kändes lång.  Jag har nyss hjälpt David med en labbrapport, så kul att ha lärt sig något :P och att kunna hjälpa. :)
Annars idag hade jag ju spelning. Efterd et kom pappa o hämtade mig. Det blev till Willys o handla lite som vi skulle käka... När vi skulle därifrån såg jag australien-killen-från P&L, han tittade ganska länge på mig när vi gick förbi...jag lovar han tänkte sedan, "vem är de jag känner igen".. sen bara kom han på det? :P eller inte...! HAHA!! Men han kände ju igen mig på donken förrut... meeen då snackade vi juv liiiite.Han kommer nog bara ihåg mig som "pervert", men det gör inget jag kommer ihåg han som det , kommer inte ihåg va han hette.
ÅÅÅH! P&L 2010!!!! :D

------

Hörrni jag har en frågelista med en massa bra frågor!! Svara på dem vet jag?
Varför är fisk äckligt?
Varför snöar det när man inte vill?
Varför drömmer jag konstiga saker?
Varför är gröt kletigt?
Varför tycker du som du gör?
Varför kan du inte se det du vill se?
Kan man hoppa på huvudet?
Kan man göra slut med en vän?
Är matte fel?
Är fysik dåligt, behöver man vitaminer när man ska orka det?
Historia är väl inte så kul?
Är hans skor gubbiga?
Är du snäll?
Varför längtar jag?
Varför ändrar jag mig när jag ser dig?
Är räkor en fisk?


Tacksam för svar!

Mvh,
Marléne


I dodododododoooooo..

... så går låten man kan bli på bra humör av :D.

Idag blev det medel styrkapass! Skönt efter en dag med lite väl mycket plugg o prov.
Nu sitter jag här med godluktande hår o lena ben. Lena ben är ju bäst, mohahah ;).

Imån blir det också en "kort dag", bara till 11.20 :P SEN blire hem o plugga tilll historian på fredagen och kanske börja med kemin? :p... duktig jag är som plannerar min dag..det skulle ju vara kul om det blir som man planerat också!

Jag vill jätte gärna ha en kram också. :(

Grrr, biologiiii, graurr säger jag bara!

Prov imorgon. Idag är det bara att peppa med kakor, inte läsa för mkt så att man blandar ihop saker. Sovit har jag gjort , vaknade sisådär 7 ikvällst, :P igen!Det betyder att jag orkar vara uppe längre o läsa istället nu när jag är pigg!

Förresten det är officiellt nu att jag ska till Australien, ska bara beställa flygbiljett...:) aoom, ta vaccin, skaffa internationellt körkort...ööh, vad mer behöver man lixom...säker mer .. :P Det är sånna här tankar som gör att man är positiv att plugga allt inför "sista" proven...! Det känns inte sjukt länge tills allt händer nu liksom!

Men det är ju just nu som räknas. Ta vara på tiden just nu. Det ska jag göra genom att lägga mig, lyssna på musik, läsa och sova.
Bra va!

Kakor till alla på natur, säger jag bara!
:)


Visum, check!

Som ni säkert redan vet så har jag fått mitt visum beviljat! :D Happy face!
Bea räknade veckorna tills Grekland idag, visst var det 11 veckor dit va? :D
Härligt iallafall, en hel månad o lite till med saker att göra...!
Imorgon ska jag försöka ringa för vaccin, vill ju vara säker , så ska nog ta hepatit a o b..kan ju vara bra att ha annars om inte annat!

Idag har jag pluggat o sovit och ätit här hemma... det är sisådär det jag gjort!
Självklart har det varit en dag i skolan idag också, med bokredovisningar ( bland annat jag). Yes...

Nu ska jag fortsätta plugga in lite saker i min redan ful(l)a hjärna!
Hoppas mitt CNS vill ta in ny information idag också:P..... eller det kanske är Pns?

äsh.

Godnatt! <3

Slut på sista sportlovet!

ÅINKY! :D nu har jag ansökt om visumet , ih ih ih!! fantasticoo!

Helgen har vart bra annars, vart lite biologiplugg, tränat ,umgåtts med vänner, Jennifer har sovit här och det har vart en relativt bra söndag idag! Solsidan var bra idag tycker jag . Weei, nästa vecka är det prov, bokredovisning, historiaprov o så får vi säkert en massa andra kul saker att göra, längtar sååå? Det ska nog gå! Annars....!

Det kommer bli fullt upp i några veckor nu, men kämpa på, det är sådant man får göra!
Tänk hörrni, sista terminen, mindre än en termin kvar!

Nu ska jag fortsätta läsa biologi, igen.
Godnatt!


D-d-däämn.

Nu tänker jag inte göra så igen, jag måste ju lära mig. Men jag måste komma ihåg hur jag känner för att lära mig. Om man känner sig olika, så är det svårt. Klurigt!
Jag har dock bestämt mig nu att det inte kommer vara lika som för månader eller år sedan. Det är så just nu. Det kommer säkert inte vara så för alltid men det kanske behöver vara så ett tag åtminstonne.

Idag har det vart ganska chill med plugg på biologi. Sovit. Handlat. Gjort pizza.
Jag ska nog fixa mer på visum-frågorna ikväll så att jag kan ansöka o kanske få det godkännt nästa vecka!



Nu har vi besök, så att nu ska jag umgås.

Imorgon är det en ny dag!

SSSSSSSSSSSSSSSSuG!

ÅÅÅH, jag hatar den här förmiddagen, den suger totalt!!!!!


-----------------------



Morgonen var bra dock! Pratade med aus familjen :P!! Med mick :P.
DET va kul :)
Spännande! Hahaha :)

Saknad, känns så tomt.

Idag är det andra dagen på lovet. Inte hunnit plugga speciellt mycket idag, men kanske kan lämna den biten tills imorgon?
Jag har iallafall varit med Tazzzzz o sen så såg vi på bio med Sebbe,Jungermann o Vickhoff ;O de va alla som ville vara med/hade tid, att titta på bio idag. :D Vi såg iallafall på Trassel, 3-D . Ha inte höga förväntninger på 3-D det hade jag kanske lite för stora...!
Annars har jag haft ont på  halva rooompan efter skridskorna igår..Och sedan lite öm på höften efter att ha "armbågat" mig själv... Känns så bra att vara jag idag.

Jag skulle ha någon som slår mig, eller dödar mig lite om jag inte sätter igång ordentligt med plugget denna veckan. Tänk att ha någon som verkligen hotar en så att man gör det man ska...! En sådan vill jag ha just nu.

Nu fick jag upp en ruta att mitt virusskydd försvunnit.... känns som att man borde fixa det men vet inte hur. Jag känner mig lite beroende av min duktiga pappa som alltid fixar allt. Jag måste kunna sådannt här själv, tänk när jag inte kan fråga honom hela tiden, kaos, säger jag bara att det skulle vara utan honom.

Nu ska jag sliiipa , nightinight my friends!

I keep on running
I'm up all night
Times , i never thought they hurt so bad

RSS 2.0