29 November tvåtusentio ;)...

...Är det idag!

Whaat a day! Hahaha, det är så himmla kul, jag har blivit sååå lat på att plugga när det verkligen är viktigt!! Vilket är extremt dåligt. Jag hittar på en massa annat istället...tex som att fixa mitt rum!
Nu är mitt rum klart nere, jag tycker det blev jättefint!  Chicago på väggen, det ni, och jag ska ha New York ovanför sängen, när jag fått tavlan uppsatt så att säga. För er som inte vet så har jag en "Chicago på kvällen" tapet på hela( stor del av väggen) , min fönstervägg nere i källaren.
    Och jag har fått ett nytt golv som också blev super! Och vi har målat svart runnt fönstret och elementet. 
      Jag(mamma) hehehhe, har skaffat en lång spegel som jag har i mitt rum nu. TJUUSITTT
 
Nu är det bara för mig att ta ner saker som jag behöver , som jag har nerpackade i påsar eller uppe i rummet där. Sen är jag klar. jag räknar med att va klar imorgon. Helt klar.
Eller, nja förrutom nån list som skulle upp i taket, men det räknas inte, säger vi! :)

Idag har jag även betalat avgiften för vårt egna företag, hoppas det funkar nu. Annars blir jag ledsen. Inte på riktigt alltstå....

:P


Jag har även kollat runnt lite på näätet, läst kul saker,  läst mindre kul saker.
AAh, tänk att om ett år kanske jag inte är i Sveerige!! Tänk så är det varmt där jag är då och inte -15grader på morgnarna..!!! Det skulle vara sååå skönt!
Det här med alternativ, det finns alltid för många tycker jag. Aupair i Nya Zeeland, England eller kanske USA? 
Där kring rullar mina tankar just nu.

Annars har vi även pratat om tomtebollen idag på skolan och lämnat in den där lappen o pengarna idag. Har dock tankar kring vad jag ska vara. Allt bra är ju taget typ. Tror jag? Någon som har nån idé??

Vi pratade på lunchen även om att vi ska bygga pepparkakshus med klassen, typ :P...:P Och Hanna kom på att vi skulle bygga en pepparkaks stad, vilket jag tyckte var en bra idé! Vad kul!! :D Hoppas att det blir så :P!

Haha, nu sitter jag här och beundrar mitt rum...lagomt att passa på innan det blir stökigt! :P haha!

Appropå ingenting. Tankar....vissa personer är personer som pratar väldigt mycket och säger vad de tänker, vilket jag tycker är kul/bra för det mesta. Så finns det vissa som inte säger så mycket, vilket jag tycker är tråkigt ibland... Meeen så kom jag på att jag kanske inte är en sådan person som pratar så jätte mycket, utan mest tänker, kanske? Eller nja, det beror på om man har lust att prata mycket. Det är ju så olika hur man känner från dag till dag! Tycker jag iallafall. Ibland kanske man inte känner för det, men ibland kanske man känner att man kanske inte platsar in i samtals ämnet... :P
Då tycker jag iallafall att det är kul att lyssna. Jag är nog mer en lyssnare än en pratare tror jag, för det mesta. Vissa personer blir nervösa av att det bliur tyst ibland, men det tycker jag bara är kul om man vet att de blir ännnu mer nervösa , hahahha, vad tycker ni?

Nej, nu ska jag upp o dricka min dagliga dos glögg!

Ha en trevlig kväll allihopa! 


 


Jesz mään, skare va så skaaa dé!

Ikväll blire lussebullar o glööögggg!

glöööööögggg:P

Meen innan det så blire att jobbbbaaa  ....!

jobbbbbaaa, tjäna pengaaaarrr :P


käshiiing!

Harrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry PÅttterrrr , grrr?

Hahaha!

Åh, vilken dag! Man kan nog kalla den för Monicas dag, hahaha ingen redovisade fast hon hade avsatt två lektioner i rad för det HAHA! Bra n3b!! ;)


Vi bestämmde även att vi skulle se Harry P på biooo, det ska bli kul. Och Jennifer kommer hem från Skåne :) ellerrr?
Så det blir nog en relativt sen kväll. Tur att vi då kan sova imorgon, studie daag !
Jag har även bestämt mig för att jag vill fixa pass till mig då! :D kul va!  Nej. Jag vet :P

Annars blire kemiplugg inför provet OUI!!!

Naaj, nu ska jag städa upp i mitt rum innan Frida kommer o hämtar mig!

XOXO

Don´t stop me now..

...'Cause I'm having a good time, having a good time
I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
A racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go, go, go
There's no stopping me

I'm burnin' through the skies yeah
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic man out of you...


 

Söndag- farsdag

YääÄ ;)
Så idag ska jag ta med faaar till friskis , hehehh, han fick det som farsdagpresent..:P  Kul va?

Snön ligger kvar på backen.

det är mörkt nu.

imorgon börjar skolan igen.

SÖT.

Mat.

Exakt!

Words come easy when they're true!





.....Because I´m hungryy ^.^




Ih titta vad jag har ritat på paint hihihi, vem är bästttt!???!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaag , är svaret ;)





Annars idag , har det varit en dag halvt full proppad med onödiga saker-.....-




Ehem, pinsamt? Njaaaaaa...
ÄÄhsh!


Frisk is svettis?

;)

När man vaknar och har legat och sovit i 40min, så är man fortfarande trött och vill inte gå upp. Det märkte jag nyss när jag tog en powernap. Men jag drog mig upp ur sängen iallafall eftersom jag ska iväg och träna ett medelpass med Jennifer, det ska bli kul:).
Annars idag kom mamma o hämtade mig i eftermiddags på skolan o vi åkte direkt till vårdcentr för att hon skulle ta en influensaspruta. Då gjorde jag också det, hehe, kanske inte skulle behövt det, men jag var ju endå med och jag kommer troligen vara barnvakt ganska mycket i vinter o vår. Med tanke på att små barn smittas myyycket, har jag kommit fram till att det beslutet inte var så dummt alls!

Igår fyllde pappa 45 år!!!(!) Shiet, snart är han femtio och snart är han gammal och då är mamma ännu äldre!! Känns tråkigt att mina älskade päron bara blir äldre....!! men även känns de bra att de blivit så gammla iallafall..Man får vara glad om man blir gammal!! Många vill inte bli gammla pga rynkor och sådanna småsaker, men om man kan bortse från tråkigheter ska man vara glad för det..!

Förresten, tittade lite på vad jag ska göra efter gymnasiet idag...jag känner att jag har alternativ och så vet jag vad jag vill göra efter studenten, så det känns lugnt. Skönt. Bra. Helt okej.


Nu ska jag köra ner till friskis, hihi en tur i snön som kom idag... ;)
Hoppas det går bra.

Have a good day!


/M

För att du vågar vara du .

Torsdag- höstlov, fult väder och mycket att göra?!
Shååre ;)

Igår va jag hos farmor, vi käkade nån köttgrej med cola i ..hmm det smakade tyvärr inte mycket cola, men det blev gott! Sen skjutsade hon hem mig på kvällen. Och mami o papi skulle hälsa på de som kom hem från USa, så då fick jag snålskjuts till älskliinhg :P .

Idag ska det bli lekstund med Johanna :) På friskis?  och jag ska fixa kort där, för allt.
Lika bra så!

Just ja, för er som inte vet fick jag stå i kassan på donken när vi arbetade där senast, i tisdags! Det är inte det lättaste kan jag lova er!!!!!!!!!! HAHAH åh, vad har jag gjorrt ? :P jaja det ska nog gå bra, om några månader!!

Och i helgen blir det att åka till Stockholm (fr-lö) vi ska se musikalen "we will rock you" och Taz ska med, såklart ;) ...öhmmm, haha, en grej till...........jag har inte gjort klart kemi rapporten än....! HAHA jag som skulle ha fixat det före lovet! Blev det så? nej! Men det gör inget :) Inte för stunden...

AAh, jag har hunnit göra en hel del på lovet! :) Kul.

Nu ska jag fixa lunch.

Ha det bra!
 Lisa! Ta hand om dig min fru! Gör som bara du gör! Du är duktig och bra , tänk på det!! Du klarar av allt!!! (tilloch med matte D!!) hehe..
KRAMAR TILL DIG!

RSS 2.0