..Och onsdag igen..

Igår va jag ju med Linda, vi pluggade matte, sen kom Stina o pluggade med oss oxå. Efter det drog vi till friskis på ett medelpass, som var som ett danspass...suck..!
På kvällen kom Linda, Bea, Stina Hebbe och den andrakillen som jag inte kommer ihåg vad han heter :P. de va nice, vi kollade på film och slutade med att de flesta låg runt på golvet i bion....som sagt, trevligt, trevligt ;).
Tänk va himmla länge jag kännt Linda nu, snart tio år :) vi borde fan fira våran 10-årsdag då haha :D..

IDAG har jag vart med Matilda på kupolen, vi fikade. Sen när hon dragit så shoppade jag kläder, två klänningar, en typ jacka och ett halsband. Sen kom jag hem, åt, har sjungit singstar med david och sen hade mamma gjort kladdkaka och så kollade vi på film :)!
Imorgonbitti blire att försöka pallra sig upp tidigt å träna.. sen vid 2 blire morfar. Sedan på kvällen blir det en skräckis. :) Kuul :P





Åh, förresten, har ni någon gång verkligen försökt sluta tänka på nån person och när ni precis gjort det så träffar man på den igen eller blir påmind om den på något sätt....Det är knäppt men så är det...verkar inte som om det blir bättre än så. Men då är det bara att glömma..!
Eller?
Jo, det beror väll på vem det är, men jag har valt att glömma, och nu när jag verkligen börjat sluta tänka eller "glömma" så känns det sjukt bra! :)

Ha det bra!

TISDAG OCH LOV

NU SKA JAG VARA MED LINDA. :)

har nyss fixat bordet och stolarna...nån som vill ha köksbord o stolar??
vava...?

:P








I don´t care,  I do what I like and I like it!

lov!! <3

Igår vare fest!!! :) wiii de va riktigt kul....innan man inte kände att man passade in i typ nått ställe...för det blev lite konstigt där ett tag..men sen blev det kul igen. Det klart vad kan man förvänta sig att det ska va på topp hela tiden när man börjar typ 7 på kvälllen och slutar sent på natten..? Det klart det blir lite toppar och dalar, såatte..
HAHA hade tydligen snarkat på natten haha vad kul :P!
Imorse, vaknade  man o va allmänt seg..det var ju alla.! Faktiskt ;)!
Men allt som allt vare en lyckad fest tycker jag :) kuuul :P

När jag kom hem vid 11 idag så gick jag o la mej på soffan o somnade till 3..sen vaknade jag , o gjorde mat. imån blire träning fast jag har tränningsvärk idag, men vafäen :)!

Imorgon (tisdag) ska jag va med linda, vi ska plugga :P xD sen på onsdag blire i va med Matilda..på torsdag morfar och kanske falun till helgen? :P någon som vill hänga med?...
annars ska jag va hemma under halloween, och dricka glögg, i mängder!! SUPRGOTT!

Men nu ska jag va social med familjen, hare braaa!

Here comes the sun and I say it´s alright...

Haowdii!  ikväll ere fest o jag börjar bli pepp. På lördag äre ännu en fest och sen blire på söndag :) KUL :)
Så man kan säga att man rivstartar veckan med en fest och avslutar veckan med det! :) wiihoo


BUS ELLER GOODIS?

NÄSTA VECKA ÄRE LOOV :D









efter en helg..

..Nu har jag haft en härlig helg som jag tycker jag haft kul och fått vila ut. Nu äre en ny vecka, nya prov och nya fester ;)

imån ere flamingo, fredag eng-prov, söndag Halloween feztttt:P fett va!! ;P
nu tränar jag till engelska provet och jag har även gjort matte med mig själv o david idag. Det blir tyvärr roligare o hjälpa david o mindre gjort för mig själv..men men.,..
wiii hoppas jag e pepp för fest imån..:P idag e jag tyvärr inte så pepp men det ändrar sig tills imån vill jag loiva.. bara jag får sova så...

ja nu ska jag forts träna engelska (så skräck-ödlan blir glad)hehe !

Godnatt änglar ;)

...life...goes on , huh ?

hej.




idag har det hännt en del...
en helt ok dag i skolan, och hemma..
varit och tränat...
badat.


tänk att saker kommer helt oväntat ibland! De kan vara både bra och dåligt.
Och en grej jag tänkt på är att, se någon i sin närhet ledsen, gör att man själv känner sig lite ledsen. Saker man tog för givet skulle hända, kanske aldrig händer..

jag har oxå tänkt på hur mycket jag längtar till livet, det som kommer snart, imån och alltid. Man kan höra vissa som inte gillar livet..hur kan m an inte göra det ? Jag älskar att leva. Fast det blir motgång ibland! Men det kanske e det som gör det "spännande"?
ellekul? jag  vet inte....som jag brukar kunna säga ofta fast jag vet..!
Faktiskt! nej, nu ska jag göra mer matte o kolla på tv sen sova!!

kramkram!
 

.....zaaaa...

såhå, okej nu e halva familjen sjuk, väntar på att jag åxo borde bli det,....-_-
men nu sitter jag o lyssnar på min flöjtläxa, Catilena, 2:a satsen...hetr den..åå...dene tråkig, men måste lyssna på den nåra ggr åp youtube för att få in den i hjärnan..så ska jag snart göra mat också...eftersom de andra är sjuka.
Ikväll blir det nog att göra matte...

Det har annars vart en skaplig dag på skolan som började med 3h håltimme!!!!!!...SUCCCK
Sen komm den igång med lite engelska, och sen matte som följdes av ett klassråd, alltid lika kul,!!hahah åååhw Hasse e så konstigt kul, de va en fin liten diskussion om övriga frågor vi hade och så....
Nej nu ni ska jag vila , hare braa.

KRAMKRAMKRAM

FREDAG

bloggggggg..:P


å johanna e i sverige idag!!!!!!! IMÅN SKA VI SES!!:D

idag va ja med Linda =)

imån ska ja nog träna

hoppas att det inte snöar.

hahaha

nu e min choklad slut

nu ska jag sova

godnatt!!

här skickar jag en kram till mej själv i framtiden!  <;) 

ciao

plopp..3

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
idag blev jag på bättre humör av kemiprovet vi fick tillbaka!!:) Jag o Jennifer va o skulle träna på friskis så vi fick vänta på skolan ett tag...:) vål påväg dit gick vi o snackade lite sådär som man brukar och elt plötsligt kommer det en klapp på axeln....blev nästan rädd HAAAAAAAAAAAH intÄÄÄ ...nejdå, men va inte beredd, det var Pontus som tydligen kände igen mej å jennifer pga mitt orangea hår och Jennifers gångstil...hmmmxD aja

Sen efter träningen kom ja hem, badade, åt och nu skA det bli läxor gjorda!!

kramkram

ännu en hälsning till framtiden! :D

:(heeeeej!  Efter matteprovet idag belv jag sur! HELT SJUKT DÅLIGT GICK DET!! .......Nu du , Marléne, så måste du skärpa dej!!! Om du ska gå kvar natur vill säga..!!! 

Men grejjen va att jag gjorde mitt bästa för tillfället och blev absolut inte bra!! :/   Men serriöst,  jag har gjort en lista med nackdelar att gå natur. Jag har också gjort en lista över nackdelar med att byta linje.
Jag vet inte.
Jag undrar hur det går på nästa matte prov, då jävlar måste det bli sjukt mycket bättre, annars..vet jag inte vad.
Men jag är endå så himla trött på att göra mitt bästa , och att det inte räcker till!! 




Look inside,
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
Cause we're so uninspired,
so sick and tired of all...

=) nu..igen? Söndag 1

Heej igen... jag som tänkt lägga ner mitt bloggande heelt, för det tar bara tid och är typ halvtråkigt att skriva...Meeen nu har jag kollat vad jag gjort det senaste året, vissa saker kommer jag inte ens ihåg, så det kanske är ett bra sätt att skriva vad man gör....Så att man inte glömmer bort det...eller ifall man vill kolla tillbaka på lite minnen...? :=) Jo såäre!! :D

Så i helgen har jag vart med Jennifer, vi kollade på musikalen Godnight sweet heart! Den var bra, ochd et var ganska många som man kände igen där..:=) När den var slut, skyndade vi oss för att hinna med bussen, men vi missade den precis...
När vi sen väl kom hem till mej va väll klockan ca 22.00 och då delade vi på en shriiimp makka^^.....Johanna jag har lärt mej min egenpåhittade finska** :P
Och pappa hade vart borta i 2 veckor i Indien !! HAHA ...så han va hemma när vi kom hem på kvällen å.:D

Jaha, så på lördagen va jag med Jennifer tills vid 4 tiden, vi vandrade runnt på kupolen och märkte att det var ovanligt mycket folk där för att vara en söndag...inte undra på, det var tydligen nån från idol, som var ful..,och en från talang som var lite "mindre ful" :D aja...dee va kul!
Köpte en badboll som borde gjort ett skumbad, men vattnet blev bara blått...är lite väl besviken! Och en deo xom jag inte är besviken på än , köpte jag också!

Idag är det trråkig söndag och jag va ute och övningskörde...som gick som det brukar...-.-

Nu ska jag äta mat, blir kyckling och sallad!
och så vare en sak till **:
Jag säger hej till mej själv i framtiden :D !! HEJ HEJ PÅ MEJ!
//Kran'm'

RSS 2.0