31a januari Lördag! Stockholm!

Åh gud va kul det var att vara i Stockholm idag med Jennifer<3 :)   haha fast de enda fynden vi gjorde var att dela på en toalett och att äta på donkenXD vi var verkligen runt i hela stockholm kändes det som..vi hittade massa men vi var ju för bra för att det skulle passa ;P!! hahaha Otroligt skoj tyckte jag ;)

Sen påvägen hem så fikade vi på en statoil-mack haha!! allt var ju så fullt inne i sthlm-city..:P hahaha

Så nu har vi bestämmt oss för att vi inte gillar sthlm. ... Jag har faktiskt fått träningsverrk i armen av att gå så mkt idag! faktiskt!

Och ett ord : ALLA!

*Jag och Jenniferrrrrr har konstaterat att alla stockholmare klär sig lika. Har slickat hår. Det enda dom pratar om är pengar och mode. ! okej..nu ska jag vara lite snäll:P nästan alla..de flesta iallafall! 

HELT OTROLIGT var det iaf att vi inte jhittade några kläder !  Man ska tydligen inte shoppa i sthlm vid den här årstiden.

Men trots allt var det kul, trevligt och jätte bra iallafall idag som sagt va!

//KRAMAR!

Fredagkväll

Åh nu e det kväll igen. skulle behöva lägga mej tidigare idag eftersom jag ska upp tidigt imån..såå..

Idag har jag vart med Lisa vi bakade körde gh och åt fika och så kollade vi på benjamin button ;P
ddddddet va kuwel.
så var dagen bra annars åxo..:P  tralalala
GODNATTIS på er!

Shaaa =)

Shena på er! Visst har det varit en bra dag idag? Det tycker iallafall jag! :) 
Aja idag hade vi iallafall en labb på biologin där man skulle disikera kräftor! USH guh va det stank om dom där snuskiga sakerna!  Det gick bra! Jag gjorde labben med andreas som råkade skjuta iväg ett öga haha.
Det är inte ofta det händer att man skjuter iväg ett öga? :D  aja men sen så skulle man mosa ögat och det gjorde jag. ÄCKLIGT.   Och grejjen är att vi hade lunch direkt efteråt så man kände ju säg inte direkt hungrig..men de va ju iaf gott, det var ju pankakor!!;D Jag och Johanna åt med dom nya tjejerna i klassen. Dom var trevliga :).

Efter skolan så drog man till musikskolan och spelade..som alltid är lika kuuuuuuuuuuuuwl ;)  haha.
Och just nu håller jag på att skriva redovisning som vi ska ha om Irland på engelska och kloakdjur som vi ska redovisa om på biologin imorgon. HAHA!

Å nuså längtar jag till helgen! Ska nämligen till Stockholm med Jennifer och vi ska shoppa och FIKA där ;O
På lördagen alltså!! Sedan på söndagen kanske jag och Lisa ska åka slalom :D

jaha..

..Då var det tisdag och det e en som höert av sig på mina pjäxor!..haha nu ska jag bli rik ;)
Så har skolan rullat på som vanligt..allt är som det ska vara..tror jag iallafall :=)
Nu har jag nyss ätit mellis och ska göra lite läxor :)..sen ska jag på friskis med Jennifer.
Kanske hinner skriva mer senare , hare bra iaf ;)

/PÖZZ

En månad sedan julafton!

Åh idag äre ju en månad sedan julafton! haha
Min dag började med att jag hade astråkigt! och då menar jag troåkigt! När jag plötsligt kom på att jag hade en massa saker som jag egentligen kunde göra! Så de här sakerna ska vara gjorda idag: fysik,spelläxa, vara ute , spelat gh,och vara hos farmor ett tag eller så...! Kolla va mkt jag skulle behöva gjöra idag! och det ska jag!
Nu ska jag iväg .
Pözz

SCHOOOULEÄ

Jag ocjh Jennifer sitter på skolan och skriver och läser...jag skriver om kloakdjur. Jag har slutat för länge sen men iaf :P Åså kom jag på en väldigt fin låt  XO ...Åså mn jag tycker att jag snart är klar.  Och jenn sitter och pratar med...Dag som jag gissade på..eftersom dom ska gå på bio ikväll..Och jag ska nog va med linda sen! SÅÅÅÅÅÅÅ ..vadska jag skriva nu?
jag vet inte det står still i mitt huvväää män jä kommä på nå snart skarusee :=)

Nu skaa vi snart digga lite mer musik när hon slutat prata...!
Och det är exakt vad hon har gjort alldeles nu!
Jag kom på en massa ord "från DaLarna" förresten; Årka, borlÄnge,och en massa..! Äh Årka?


tjugondejanuari2009

Tjahoo! hoppas ni haft det bra idag! det har jag haft iallafall:)
Idag hade vi idrott och vi körde innebandy, som var kuul!! Senså körde vi badminton..som blev lite mindre serriöst XD jag kom på att vi skulle sitta o spela..de gick faktiskt ganska så bra å göra det åxo ;) .
Så nu har jag träningsvärk i mina ben!

haha men jag har kommit på att jag klagar för mkt så nu ska jag va positiv resten av veckan har jag bestämmt mig!! fatta, hur ska det gå?  åså förresten idag när jag var påväg till bussen så åt jag en macka så jag tog bara ett par vantar som låg på hyllan i hallen där JAG brukar lägga mina vantar åså la jag ner dom i väskan..sen när jag ätit mackan när jag var halvvägs till bussen så upptäckte jag att jag hade fått en tum-vante å en fingervante XP av samma hand! CP! så jag fick förfrysa mina fingrar ett tag..men som tur behövde jag inte amputera dom! Se det positivt!  :):)

Sen här hemma har jag pluggat!! wow :P senså har jag kollat på tv och ätit passionsfrukt som va gott.
O imån ska jag åxo äta frukost! haha
HA DE GÖTT PUSS!
/M

En glas med lördag!

Hej allihopa! Haft en bra lördag?  Det har jag iallafall! :)
Först idag vaknade jag halv 11 åså låg jag och läste en bra bok i en timme..sen gick jag upp o satt vid datorn ett tag..åt frukost..:) sedan ringde jag till Linda som visade sig vara barnvakt..men vi var hemma hos henne så var jag barnvakt med henne!  Guh ,va hennes lillebror hade blivit stor! nu låter jag som en gammling men "vad fort tiden går"!!
Tänkte dra o shoppa eller nått åxoh men det orkade jag inte...



Fredag !

Idag är det ännu en härligt mysig fredag!  Jag har vart på skolan och haft kul..!
På bilden hade jag, jenn, Shrek o lina! Vi gjorde lite kul filmer på min mobil med shrek..åså satt vi o diskuterade om vad shrek sa när man skakade på den..kommer inte på just nu va det var? XD alla som gick förbi måste tyckt att vi var lite väl lättroade..men vissa måste ju vara det åxo :)    Ni är så härliga tjejer!<3<3

(det var den shrek jag fick av Lisa som hon langade från USA! :P)

Senså efter att vi slutade skolan så drog jag och jenn till stan sen till kupolen..diskuterade vi hur längesen det var vi köpte några nya kläder/skor.. sen köpte hon en väldigt söt tröja..senså drog vi å åt sallad..ssen
 
drog vi till friskis..som alltid brukar vara så peppande när jag är med Jennifer..!! <3 men idag var det fredag och det kändes..man kände sig alldeles seg och kom inte igång riktigt.. :S

När jag kom hem fick jag äta fläskfilé å sallad som var väldigt gott!

Nu sitter jag här, lyssnar på musik, snackar med kompisar och skriver!
imån blir det nog tyvärr inge slalom för jag ficck inte ihop nåra ;(!  men ska väll ringa till nån å va social istället åså:)
Nu är det tredje gången jag skriver detta eftersom jag råkade sabba allt nyss! blöö

Åså fick jag nyss ett sms av sofia som undrade om vi skulle gå o kolla på nå språkresa info nån dag! DETKLAR JAG VILL! meeen om jag kan? hoppas det inte är när jag ska till italien! :P



Gokväll på er alla<3


Hóla

Just nu är min blogg väldigt tråkig..men det är inget mot vad den kommer att bli,      bra menar jag då :P
men inte precis just nu för nu har jag fixat den och det kommer ta ytterligare några dar innan den bli bra!

Ha det bra så länge !
puss<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0