Valborg

Är det idag. Hihi, den här tiden på året har man en massa minnen från!!!

Blir ingen brasa det här året heller antar jag, men det kan man klara sig utan om den här dagen iallafall är bra.
Nu ska jag ut och springa med tanke på min ONYTTIGa vecka. Sedan ska jag träffa Jennifer o vi ska försöka få vårt PA klart. Nånting annaaaat? :P

Hoppas ni får en bra dag!


Turn it on !

Okadobi!
I´m so soo tighered of this day. Hela dagen har gått i ett, vilket har varit väldigt kul med tanke på alla roliga människor som finns i världen jag´lever i. Den slutade ine som jag hade tänkt men den slutade väldigt bra!
Det slutade alltså med att jag o Johanna gjorde cupcakes o Bea&Jenn komm lite senare åså åt vi :P.
Innan det, innan dagen tagit slut har jag alltså umgåts med Johanna princip hela dagen vilket man borde göra oftare om tiden skulle tillåta :P! Vi har ätit o fikat o snackat, pluggat o snackat o cabbat o solat.... mjua. Allt sådant där, tillochmed fixat skype till henne :D.

WIE, ni måste väl hålla med om att den här dagen vart mer än bra?
Jag har säkert(jag vet) glömt o skriva om en massa detaljer nu, men jag orkar inte nu. Nu vill jag sova för klockan e way too much again! O ville bara skriva lite granna så det inte blev någonting idag, vilket det inte blev eftersom de va igår men jag menar idag som igår och inte imorgon(idag) ? Krångligt! Ni vet vad jag menar?

Imorgon äre valborg o klassen ska hem till Sandra o grilla, ser fram emot det. MmmmM:)

Godnatt nu ska jag äntligen sova!

No Regrets!


-Nej! Jag tänker inte vara den som tar tag i detta om det är någon som ska göra det, jag har gjort tillräckligt. Din tur! -

Dagen fick bästa starten med att sova till 11 idag igen! Sen blev det brrunch( wook?)
Efter det fixade jag mig o käckade saker jag ska ha gjort idag. Jag och Jennifer har tex fixat med UF-företaget vilket ledde till att vi blev hungriga och blev sugna på Bk. Mmmm, hamburgare, längesedan. Det är så gott när man e hungrig. När vi ätit klart så stod Bea utanför och käkade glass med sin lillebror i the car med sitt körkort som hon tog igår! Grattis :)... vuxenpoäng till dig .
Sen skjutsade jag hem Jennifer och kom hem och fick uppdraget att hacka rödbetor, vilket ledde till rosa händer. Färgen kommer nog inte gå bort på ett tag. Jag råkade också ha ner en hylla i smalaskåpet i köket. Duktigt.

Nu känner jag mig bara allmänt trött. Ugh.
Nu funderar jag på att göra lite läxa, kanske ÖVA lite på flöjten?? Ska ju trots allt spela för några på tisdag för att få MvvvvvG?+
Eller så kanske jag ska göra svenska läxan ? Man har ju lite att välja på men inte riktigt lust att ta tag i det.

Det är 28de april idag. Mindre än en månad till Grekland, mindre än 2 månader till Australien!
Hur bra känns inte det mina kära vänner?



Havet är djupt
Nere på botten,
här är det toppen,
titta och njut
Uppe på land finns bara spring,
möda och slit för ingenting
Men under ytan, där kan man flyta
Havet är djupt


Just dooon´t....TOoo laaate! ;D

Toohdäï !

Skulle ha träffat Johanna o åkt till henne i Djurås, men hennes syster hade blvit magsjuk. Så vi tar det en annan dag! Man vill ju inte bli sjuk nu.
Istället fixade jag Visa kort som kommer ta ett tag innan jag får hem, men nu är de iaf fixat som behövs. Sedan åkte jag hem, och gissa vem som åkte bakom mig när jag körde 40 på en 60 väg? Isabelle! :D Hihi
Hon var iallafall påväg hem till moi. Vi åkte sisådär direkt till kupolen för att fixa nå grejs o så åt vi glass i solen innan hon skulle jobba. sköjröj. Annars har jag tagit lite kort idag, pluggat liiite, vart med david på kupolen o fixat något spel o hämtat ut medicin. Öumm..tänkt lite..sådant som händer ibland!

"When the roses are dead,
 it doesn´t matter if they are red
Ibland äre såååe"


Put your hands on my heart

Tisdag- påsklov-grådag-hungrig- okglad- pluggat- vart ute- trött- sovit- dusch- finne på hakan-spelat
Det är ord som får stå för min eftermiddag.
Precis nu kom jag på att det är nog försent att åka till banken o fixa visa, så det får bli imorgon istället. Imorgon ska jag även träffa Johanna, vi får se vad vi hittar på mer än att plugga matte ;). Det ska bli kul, hoppas det e dåligt väder när det är tid för plugg o blir superbra sen då.
Förresten har jag testat mina skor som jag tänkte ha på studenten, men har bestämt mig för att försöka hitta några bekvämare o kanske vita?

Ursäkta för mina stavfel o missade bokstäver i mina blogginlägg, men det bara blir så när jag tänker o skriver lite för snabbt.

Förrut när  vi var på kinaresturang fick vi sådanna där lyckokakor och i min stod det:
Grasp opportunities to create the future!
(Hittade lappen i en ficka*) Och det ska jag göra ;)

Ha en bra dag!

Sunday, what a sunny day! ;)

Nu skriver jag igen på en och samma dag, hur ofta händer det liksom? Tydligen gör det det idag iallafall. Japp.
Jag behöver skriva lite, kliades lite i datorfingrarna.
Idaaag, har jag gjort lite matte, och damsugit lite å sådannt som behövs göras. På eftermiddagen var vi hemma hos farmor, hela familjen. Där fikade vi kakor och sådant, så jag blev tyvärr lite sötare idag igen... Men sak samma det är bra o bli söt, det kanske e sådant man behöver dagar som denna.

Annars har jag slöat, tittat på dåliga tvprogram ... hmmm som tex "Real housewives, NY" eller nått hette det. Seriöst jag garvar ihäl mig när jag ser  vuxna, personer överhuvudtaget, vara så utseende fixerade.
Jag menar tex , vem bryr sig om man har värstaaaa märket av något slag på sina kläder? VEM går på "fashion weeks " o älskar alla konstiga kläder som man skulle kunna kopiera själv eller något... inte betala en förmögenhet för?! Sen för att de ska kännas lite bättre går de på en välgörenhetsgala( för att egentligen via upp sin nya klänning)? Ofta!!? Jag menar kom igen... Javisst det passar bra som komedi tycker jag, men vad klassas det som, reality serie?? Förlåt att jag "klagar" på detta, men måste bara säga vad jag tycker. Det är iallafall känslan jag har. Komedi för hela slanten säger jag bara.
Det viktigaste man har är väl familj och vänner o det som verkligen betyder någonting för en. Inte en klänning som är "viktigare än allt annat"? Hmm, tänka om kanske?

Jag har lust att hitta på något nu. Det är så varmt här inne! Kan det inte hända någonting för jag väntar såå!!
Jag kanske inte ska vänta, utan fixa så att något händer idag igen? För det är ju man själv som gör att något händer egentligen, iallafall ökar chansen. Det gör man nog om man går ut eller gör allt annat än att sitta här och skriva? Eller så låter jag turen komma till mig, för det skulle väl vara skönt för en gångs skull.

Det är en bra idé tycker jag, men tänker gå ut ett litet tag i vilket fall som hellst.


Godnatt :)

You got me feelin´ high and I can't step off the cloud


sososo gooooooodiiiiissz :)




You are so cute
You should fall in love with me
Don't be so shy
I am the perfect guy

Fin solen är!

Har ni märkt att vädret blivit så bra! Så varmt och så skönt. Och till veckan som kommer har vi påsklov. Finns bara en sak att säga, hoppas det inte blir såhär bra väder hela veckan, för annars kommer inte jag få någonting gjort. Det märks också u luften vi andas att det börjar bli riktig vår! (Pga pollen).. Tänk vad härligt det skulle vara att vara allergifri och kunna bli brun av solen. Ni som har de lyxigheterna att slippa bli röd och inte har någon allergi, njut av att ni har det så bra. Men jag kan inte säga annat än att det finns de som har det mycket värre.

Imorse vaknade jag även upp i en nybäddad säng, mysigt det är och luktar gott gör det.
Det är en ny dag idag och det finns en del som jag ska bocka av från min checklista.

Här är min checklista för denna vecka som kommer:
-Skaffa ett Visa kort
- Vara i solen
- Plugga
- Ha lov
- cabba
- Flygbiljetter (!)
- motionera
- fixa skor till studenten om det behövs
- vårjacka?
- Umgås med vänner
- städa
- göra mat
- cykla

Ja det var några saker jag kom på under kort tid. Finns alltid mer att göra.

Jag har förresten kommit på att det finns roliga saker att göra med en webbkamera som att göra roliga kort. Igår hjälpte Bea till att hitta dom i min dator och jag kan dela med mig av två av korten till min monsterfilm (HAHHA):




Evil ;)

Glad påsk!

När man vaknar och ska vända sig, känner man att hela hjärnan vrider sig och att allt snurrar, då vet man att man haft kul dagen innan. Så får man se det. Och man märker även att man haft en massa kul när man har blåmärken lite varstans på kroppen. Då menar jag KUL :D Allt detta tackvare fina vänner som fanns där och gjorde dagen/kvällen/natten bra.
Nu har jag sovit hela eftermiddagen, tyyyp, så nu är det dags att gå upp. Kände faktiskt för en cykeltur eller något sådant nu när man slappat sisådär hela dagen. Är dock vääldigt stökigt i mitt rum som borde städas. Men det kan jag ju göra senare eller imorgon. För idag är det en slappdag.

 Hihi, Glad påsk på er!

"And the world around us
won't stop turning tonight
I like I like
I'm losing control right now
and I feel it´s right "

Tre på natten...

...är klockan nu och har vart på s2 nyss :). Mycket trevlig kväll och natt har det varit! PARTY til you drop ;) eller något sådant..

Nu har jag lagomt med pip i öronen o e trött efter att ha dansat hela natten :) Hoppas ni andra också har haft en bra natt....:) Efter att ha grillat med tre underbara fina tjejor, och snackat om allt och inget.

En torsdag e slut och fredagen börjar nu!
Godnatt, här får ni låten för idag:
"...Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller...."


FUCK you very MUCH!..

CP FYSIK! säger jag bara...!
Här kämpar man på och vad får man för det? - INGET!
Men känner mig inte direkt ledsen den här gången. Det känns som att det inte spelar någon roll, det e ju bara ett prov. Men det känns ju endå lite fustrerande när man försöker.

.

Annars har dagen idag vart bra. Var med Bea o Jennifer o lyssnade på Johanna när hon skulle spela piano! Hon är så duktig :).
I skolan annars har jag haft ufmöte, vi har haft idrott, svenska & kemi...

Imorgon däremot börjar vår ledighet, men om man vill kan man dra sig till skolan för invigning? xD aah de ska jag nog på fast vi inte har någon lektion i skolan:) hihi pluggissss :P Bra är väl det ;)
OM jag inte är o ska testa min studentklänning o se om den är som den ska vid den tiden.

Nu ska jag betala mitt internationella körkort, och sedan kanske ändra nått på studera.nu eftersom att de har skickat nått om att jag skulle göra nått specprov, men jag vill ju inte ens ha det så bryr nog ju inte riktigt. (Hahaha i göteborg var det visst). Nej tack.


Hihi, bea, nu du kan jag snart lite mer på OOOH BABY låten :D hihi!


Ha det gött allihoppaaa :)!

Make me feel so good inside!

Idag har det vart en feelgood dag. Allra hellst efter talet som jag höll på svenskan. Blev faktiskt kortare än 5 min tillochmed. Menmen nästan 5 min :) jihoo! Kanske inte fick med allt som jag skulle säga, glömde bort en del tackvare mina stördord. Men är stolt att jag höll mig till dem för en gångs skull. När man ska snacka blir det alltid så pirrirrpirr i magen o det känns som att hjärtat slår sönder i venerna och man känner kallsvetten i handflatorna, klibb. Och detta är allra helst när man känner att man har förväntningar på sig själv, har jag kommit på. Men det gick ju bra endå och det känns så skönt när det är över. Härlig känsla.

Det finns så mycket känslor nu på våren, man vill dela med sig av glädje till allt o alla. Men inser ibland att det inte riktigt fungerar när vissa personer inte vill ha sådan glädje. Men då kan man fokusera på sig själv och alla andra som e glada o vill dela med sig av glädje. Skratta är så kul och härligt när det kommer inifrån och är real!



If you want it
You already got it
If you thought it
It better be what you want



Lördag & Söndag = Helg = OH BABY, BABY BABY OOOÅHW!

Lördag:
Vaknade sisådär 12 o gick inte upp förrns två efter att ha kollat på ett avsnitt av Brothers and Sisters. Därefter var det uppgång och frukost som gällde. Brunch blev det dock. Sedan gick jag ner i sängen o värmde mig under täcket i ytterligare en halv timme, vid den tiden på dagen var klockan sisådär halv fyra. Då ringde farmor som bad mig att komma o hälsa på, visst tänkte jag, hade ju inget speciellt att göra iallafall.
Inom en halvtimme var jag färdigpåklädd för det fina vädret. Så cabba blev det, sedan kom jag till farmor o erbjöd henne att följa med o käka glass... efter lite motstånd om att vi skulle äte riktig mat istället, blev det så.
Jag bestämde att vi skulle göra tacos, så vi åkte o handlade tacos.
Hihi, hon hade aldrig ätit det förrut , men gillade det. Hihi, hon gjorde en liten rolig jämförelse mellan tacos och....gissa vad...... surströmming?! Hihi, så typiskt henne xD. Söt. Det som skillde dem åt var tydligen att tacos var gott. Självklart!
Efter det spelade jag lite flöjt för henne o sen kollade vi på smartare än en femteklassare. SÅÅ segt program.
Aoom.
Efter det körde jag hem till Bea sisådär halv 9 eller 8? Vi åkte ut för en tur i det...varma, vädret. Kul! Sedan avslutade vi rundan med donkenglass. Jag gillar mest chokladsåsen, glassen däremot e lite mystisk och kall. :P
När klockan var sisådär 12 kördes det hem till Bea o kollades på FINDING NEMO, Keep on swimming! Vi såg alltså på den på engelska versionen. Och lite kli på det hela gjorde kvällen till toppenkväll :D hihi..
 Bra som alltid. Så jag åkte väl inte hem förrns vid 2, MmmMm:).

You know you love me, I know you care
Just shout whenever, and I'll be there
You are my love, you are my heart
And we will never, ever, ever be apart

hihi, så djup text ;) haha


Söndag:
Idag verkar det inte vara lika bra väder ute. Men det gör inget när man har tänkt lägga in plugg på denna dag. Plugg som att slå en titt på talet som ska hållas imorgon, om det inte är någon som pratar sönder lektionen? M? Njaa...vill ha det överstökat nu. Kanske skriva lite på engelska uppsatsen skulle göra susen också.
Annars är klockan sisådär 12 nu så man kan säga att jag kommit ganska långt eftersom jag redan har ätit brunch och pratat flyg med pappa.
Det kan även blir en springtur om vädret tillåter det idag.

(Hihi , fick nyss ett samtal om att min studentklänning är klar att hämta på onsdag/torsdag! Wiii)

Let´s find it out!

SSeeee upp ,För här kommer Jaaaaaah !

Gårdagen slutade bra med cabtur i några timmar, först med bea o åt glass tankade å körde runnt ...tillslut till Frida. Sedan körde vi runnt mera o hälsade på Hanna bland annat :) IIh :P SOMMAR, typ (sisådär 5 grader mot slutet, men iallafall!).

=)
Idag är jag högt övermolnen förälskad i vädret! Sol....!

Snart ska jag tillbaka till skolan och göra matte med johanna. (Y) För dete ju fredelifredag!
Annars har det inte hänt jätte mycket idag, ska vara barnvakt senare ikväll, så de e väl de som händer idag, hade ju inget annat för mig iallafall såatt..


"Show and prove, do or die
We don't sleep, we don't cry
No no, we don't cry
Hit 'em low, hit 'em high
Take an eye for an eye"


hihi.




Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Heeej! Efter en förmiddag med uppsatts skrivning så åkte jag hem o jag o mamma gick ut på en promenad i solen. Efter det åkte vi till American takeaway o käkade pizza som David gjort. Mmmm ;P mättis. Sedan skulle jag till banken för att fixa Visa kort, men hade glömt min legitimation hemma, så det gick inte jätte bra...

Nu när vi kom hem så har jag fått min pinkod till att söka högskola...:D så nu har jag fixat det, check!
Psst, nu är mina flygbiljetter på g, in real! :D AAAAH :D .  Wihooo ! Så spännande!
Då har jag bara kvar att spela flöjt idag. Ännu en dag med mycket som händer, det gillas!

Förresten igårkväll kom pappa hem från Tyskland. Hihi :)

Nu ska jag att försöka att antingen fixa klart mitt tal o göra om mitt PM, labbrapporten eller städa upp i mitt rum. Eller kanske alltihop. Förr eller senare blir det allt iallafall. Men ska plugga med Johanna imorgon, matte, såå :D kanske ska ta en titt på det också. För nu ska det kämpas tills vi slutar skolan.

Ha en fortsatt bra torsdag.
Ta hand om varandra!

Kämpakämpafailresdiguppfortsättkämpaskitbrafortsätthållutduklarardetsnartärdetöverhållutandasfortsättbrasåduärbäst!

plplplUggs

Idag när jag kommit hem efter den enda kemilektionen, gjorde jag en riktig frukost...mmumms!
Sedan har jag gjort labrapport sisådär hela eftermiddagen. Vill bli av mee den vill inte ha någon läxa, vill bara ha alla prov o plugga på! Om man nu måste välja.

Tänker på om jag ska ut o springa lite...låter bra tycker jag. En pluggpaus. Det ska jag!

Ni kan få dagens tips på en gladlåt;
Bruno Mars - Marry you, lyssna på den , visst blir man glad? :P

Jag kommer på att tänka på spotanitet. Det är så kul när något kul händer utan att man har planerat det! Heelt random!!

Kära vänner, imorgon är det ett 5 timmar långt prov. svenska. 

Pepppaaaaaa...

Keep it up, if I die now I at least can say, I did what I wanted to do.

Idag hade vi livräddning på idrotten. Jag är stolt över alla oss som försökte och vissa klarade det helt men huvudsaken är ju att man försöker. Man växer av det liksom, det känns bra efteråt. Appropå talet som jag skulle haft idag hann jag inte ha. Synd? Njaa... vet inte kändes inte så då men det skulle vart skönt att haft de över nu.

Saknad är dagens ord. Jag känner att jag saknar något jag inte riktigt vet vad det är. Det känns som ett litet tomrum. Kan det vara att pappa är i tyskland? hmm... kan det vara något annat också kanske? Man kan ju inte alltid sätta fingret på vad något är.

Sitter och lyssnar på....Kent? hm ja. när jag hör kent tänker jag p&l.
Har ni någongång lyckats råka skriva hej till fel person på fb eller något, någon som ni sisådär aldrig pratar med?
Det gjorde jag idag xD det kändes lite dumt, så jag kände att jag va tvungen o skriva mer...vilket ledde till ett ganska så "givande" samtal, faktiskt :). Det kan man säga är en person man har historia med och ingen framtid om ni förstår? men trevligt att prata lite granna ändå.


Imorgon är det ännu en dag med en lektion som gäller, då måste jag göra något plugg minst.

Xx.   0.o

Hard work

AHW, imån kanske jag ska ha talet på svenskaprovet... Jobbigt.

Men det kan ju tänkas vara kul...nej inte nog med det. Livräddning också!
Och idag var de en jobbig dag också med spelning och sånnt.... Kul det känns. Samma sak fast blå.



-It’s OK with me if you don’t have that much to say, hey.
Kinda like this game but there’s something you should know.
I just came to say hello!-

I´m gonna have myself a real good time...

...I feel alive, and the world is turning inside out!

Tja tjaa bloggen!

Igår var jag i Stockholm. Hittade ingen vårjacka dock... tyypiskt :P men antar att jag kanske hittar någon i borlänge endå! I´ll bet!
Men det var kul endå, vi köte ju tvn som de ska ha i husvagnen, vandrade runnt på stan. Käkade mat gjorde vi också. Det blev kinamat o inne på restaurangen när vi satt o åt kon de nåra som skulle ha svensexa o han som skulle gifta sig var clown mohaha!! Piiiiinsamt :P... eller kul!!! De kanske va 15 st o satt vid ett bord brevid oss... de snackade om lite kul grejer. Sånnt som man gör på en svensexa... Och då kom jag på! Jag vill ha en svensexa!!! :D Hahahah! :) Men jag vill inte va clown :P.
Annars när vi ätit fortsatte vi gå på stan o kollade på roliga saker som ..tallrikar, åsånnt. Men efter ett tag så orkade vi inte sisådär vid 4 tiden så då skulle vi åka hem. När vi kom ut från stan med bilen kom jag på värsta idén. Att vi skulle åka till arlanda o se för att få lite försmak på allt spännande, så vi gjorde det.
Vi kom dit o gick in o kollade lite, pappa berättade lite för mig hur det kan gå till, känns inte lika läskigt nu. Hahah, det kommer jag äta upp att jag sagt! Alla säger " läskigt att åka själv?" Men jag är ju som sagt knappast själv, när det finns en massa andra människor. Men iallafall så fikade vi där på arlanda, kollade på folk o flygplan.


Nåväl. Imorse hade jag ställt klockan på 7.30....! Tydligen. Jag hade väl tänkt 9.30 meen men är man trött när man ska sova så får man bita i det sura äpplet senare. Klockan tio imorse skypade jag o mina föräldrar med familjen. Det var kul, pappa pratade mest. De gillade familjen helt klart (såklart!!) Dem e så söta. 5-åringen satt å ritade tåg efter att pappa sagt att han jobbar med tåg o sen visade han det han ritat, så gulligt! Sen snackade vi lite om allt möjligt. De sa även att det började bli vinter därborta nu och kallt ( +15 grader!) . Man kan säga att jag kommer dit i deras vinter, och får vår två gånger kan man säga! Det känns så kul! Varför ska tiden gå långsamt? Äh, nu är vi snart där...! Alltså fast jag längtar som en tok så har jag inga förväntningar på något speciellt liksom. Jag tror jag kan göra något kul av tiden jag är där hur det än blir. Det som händer, det händer.

Men, nu ska jag sluta tänka på det ett tag och ägna mig åt skolan och det som händer just nu och åt morgondagen.


Ha en bra dag!

Epic minds!!!

Nu är jag här. Vi har nyss tänt en brasa nere i källarn o sitter o myser, mysigt. Kom på att jag skulle göra en sak på datorn så blev att gå in på min lilla bloggis o göra ett litet inlägg också. De andra sitter o ser på talang....vilket failprogram! Jag får damp på alla som kommer dit o sjunger, sök till idol! Det e okej om en femåring går dit pga åldersgräns på idol. MEN när det är vuxna människor som ska sjunga är det såå tråkigt. Kom på något som är talang, något nytt va?

Annars idag, tog jag mig i kragen och gick ut för en liten joggtur i regnet. Visst lukar det gott när det e vår och regnar. Meen någon måtta får det vara på det hela när det börjar hagla och blåsa otroligt mycket, så det blev en kortis idag med följd av styrka inne. Muuuuuskelll äckelll. Efter det käkade vi sallad med räkor, de var gött mos. ;P
Angående flygbiljetter är de inte fixade ännu. Men jag har iallafall fått mitt internationella körkort nu. Känns inte som att det är nån jätte brådska med biljetterna till flyget, kollar fortfarande runnt...hmmmm pris, alltså ...

Imorgon bär det nog iväg till Stockholm, ifall mamma är frisk, hon kände sig lite sjuk idag. Vi får se hur det blir med den saken. Men tror det blir av :P... Vissa bra minnen i livet är från sthlms resor. Till exempel, när Jennifer följde med o vi skulle shoppa, det hela slutade med fika på en mack. Eller Gotthard kanske? Eller alla andra gånger när jag har åkt till grönan med hela familjen wiie!
Men uppdraget för imorgon är att köpa den där tvn, en vårjacka till moi, jacka till pappa, mat... :P Känner att jag inte tänker slösa mer pengar än nödvändigt nu innan jag kommer bege mig iväg till det okända.

Nu kanske jag ska försöka fixa ansökan till höskolan.. ,mohahah, hmm har ni nåra förslag på vad man kan söka på att inte bli besviken på att inte komma in eller så? Läkare är ett ;). hmmm arkitekt kanske låter svårt... Å frida jag kanske ska söka farkostgrejjen ;);) vad tycks? Hahah, vad kul!

Nog för idag. Fredag kväll är vad det är.

Kom ihåg att ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt!


Yangshangpang!

Jahapp, igår skrev jag att jag skulle komma ihåg att ställa min klocka...det är ju bra om man ställer den på rätt tid också! Men, jag vaknade 08.32 o kollade på den tills den slog 33 då kom jag på att skolan börjar åtta. Så snabbt har jag inte kommit ur sängen på ett långt tag kan jag lova. Väl i skolan va det engelska och desstutom den enda lektionen för dagen.

Så ännu idag har jag fixat vår läxa på engelskan som vi fick, spelat lite o kollat på tv o ätit. Effektivt.
Förresten så kanske jag börjar bli klar med svenska talet nu också, ska bara rätta igenom det, lära mig, och lämna in ett PM, någon dag. Annars har jag ju även med mig kemi hem idag, så ska läsa lite av det vi gjort så att jag hänger med. Nu ska jag snart spela lite mer eftersom jag har spellektion idag och på måndag ska vi spela för den duktiga som ska komma, hahah jag är rädd för han. Jag vet inte varför, kanske för att min lärare pratar om hur bra och jättebra han är...!
Något annat jag borde få veta mer om idag är om mina flygbiljetter till Melbourne. Borde. Vi får see!

:P SsS MmmM VvvvV


Ni kan få ett låttips på en bra låt vet jag!
The PoisonThe All-American Rejects


Smile!

Ännu en bra dag!
 Jag har hittat o köpt min studentklänning och en ljus bh som man kan ha ,klänningen är supersöt tycker jag!!! Har även köpt en ny bikini kan va bra o ha för framtida bruk, tänkte jag ;). Var alltså o shoppade med mamma i eftermiddags, o så avslutades det med fika ( en muffin o kaka), då träffade vi på irene & farmor å nån som mamma kände, sedan en frida... på samma ställe innan vi hunnit komma in på caféet ens!
Wiii!!! Är så glaaaaaa att slippa fortsätta leta klänningar!
(Vi hade inga lektioner i skolan idag för den som undrar).
Imorgon har vi dock bara en lektion, jobbig vecka....NEJ!! :D

Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av brothers and sisters och komma ihåg att ställa klockan för imorgon!






I guess sometimes we both loose our minds, to find a better road.

Lek med tanken....

... att idaag är det en bra dag! :) Min kära cab har blivit framställd...får se hur länge det går att köra den innnan det kommer snö o is igen :P.Men iaf, mmmm cab doft, känslaaaa ååå jag kom o tänka på soliga varma dagar och P&L!!!
 Meeen har faktiskt tänkt gå/cykla till skolan alla dagar som det är bra väder endå, och dagar som man inte har över mycket saker med sig till skolan såklart!

Våra tre lektioner idag...mmmm.. vad ska jag säga om det, sköönt! Imorgon är vi ju lediga igen. Såååå värt!
Såatt, idag då ska jag dra mig ut o leta studentklänning. Sen göra läxa, men de tar vi sen!

Ha en bra tisdag, nu ska jag åka :)
käshhiIiinG!


Dalahäst

Igår pratade jag med en au pair från Paris som har vart hos familjen som jag ska till förrut. Det var kul att prata med henne, hon var väldigt bra på engelska... *avis* :P.  Hon verkar va en kul person och det känns som att vi har lite saker gemensamt, vi pratade i en och en halvtimme om allt o inget. Bland annat pratade vi om dalahästar xD hon hade faktiskt sett en sådan förrut, hii, det trodde jag inte :P. Så nu kliar det i min hjärna, den tänker på att den längtar samtidigt som den inte försöker ha några förhoppningar på något. Jag tycker det är bäst om man liksom tar det som det kommer. Tänk att för ett år sedan funderade jag på att va au pair i typ england eller usa. Nu ska jag inte till något utav dem. Man vet aldrig hur framtiden blir, man gör val som påverkar framtiden jätte mycket. Tänk så hade inte.... så kan man tänka. Men det känns lite onödigt för man kommer aldrig få veta vad som hade hänt om man valt att gå en annan väg genom livet. Oj, nu kändes det som att jag levt klart mitt liv när jag skrev sådär... Men som sagt var, det är det man gör som räknas. " Make everyday count".

Dagen började med att Bea var med mig till Falun när jag skulle ta vaccin mot hepatit a+b och hjärnhininflamation. Tack Bea, det va kul att ha dig med =)! Vi kan säga att dagens misstag var mina parkeringar? Eller kanske att jag fixade två biljetter i automaten? Eller att tro att Falun skulle kunna ha en studentklänning(en klänning som man bara kommer använda 1 gång men som jag ska ha hela studentdagen)?

Min första springtur ute för detta år har jag även gjort. Eller, springtur o springtur... (Joggade/gick) man måste ju börja lite lugnt menar jag! Det känns att man är ovan och känner av att det ömmar på insidan av foten...
 Och så har jag bestämt mig att jag ska springa något sorts maratonlopp/runda någon gång i mitt liv. Bra va? Någon som är på idén(som inte redan är för bra)?

Nu kan man säga att jag har fått på tok för mycket luft i mina lungor, euw!

Psst, om det är någon som har några tips på jättesvenska saker kan inte ni komma med idéer till mig då?

Jag tror att det räcker så för idag. Ha en fortsatt bra måndag i det soliga vädret eller vad ni nu än gör.
Jag ska nog ta en power nap nu, jag är som ett barn.


So I play, I'll wait
And I pray it's not too late
We came so far
Just a beat of a lonely heart
And it's mine
I don't want to be alone

Gone, but not out of sight
I'm caught in the rain and there's no one home
Face the heat of the night
The one that you love's got a heart that's made of stone

Shine and search for the light
And sooner or later you'll be cruising on your ocean

And clean out of sight
I'm caught in the rain and there's no one home


Brrr, regn och grå sööndag!

Det är vad det är och kommer säkert att vara det ett tag framåt.
Men det är endå bra, för då kan man sitta i källarn o se på en halvdålig serie och mysa. Man kan ju inte vara ute så man får knappast dåligt samvete för att solen lyser och att man kunde ha vart ute..
Imorgon ska jag vaccinera mig mot hepatit o lunghininflamation, fooor fun, i Falun.
Vi får se hur det slutar... om jag ens hittar?

Just ja, igår, så fixade jag lite kul i fotoshop, meeen jag har problem att få det till en bild som man kan öppna o ha som sin bakgrundsbild eller så. Någon som vet hur jag ska göra?

Nej, nu ska jag ut i det ruskiga vädret snart, handla lite och skicka in min uppsägningslapp på donken. Och om man är tillräckligt pigg när man kommer hem ska jag nog börja fundera på svenska talet som vi ska ha som nationellt prov. Men känner att jag inte fått så mycket inspiration av ämnet som vi har. Det känns lite tråkigt, men det kanske löser sig.

Att träna eller inte, är också dagens fråga? 
:)

Enjoy the fun!




Words.

Lördag.
Vad händer idag? Jag är iallafall ledig och va jag ska .... det vet ja inte än, vi får se vad som händer. Kände precis för att gå ut och ta en liten springtur "första för 2011", meen det kanske e för kallt? Måste ju även fixa musik som är bra till det också. Kanske en grej som jag ska göra idag, så de bara e att gå ut sen när man känner för det.
Jag menar, bara det kommer ta hundra år, då måste jag ju komma ihåg hur man gör också! Blir nog bra. Det löser sig.






When someone in the dark reaches out to you
And touches off a spark that comes shining through
It tells you never be afraid
Then somewhere in your heart you can feel the glow
A light to keep you warm when the night winds blow



Nu är det fredagsmüs...

.. hoppas ingen förstör .

Igår kväll var det ju fest, det blev för förfest hos Bea,förfest hos Jennifer och bussen( med den rolige chauffören). Jag diggade det :) hihi, spårade det? Naaj, men man kan säga att den hade olika faser, som planerat! :D

Fatta, denna helg har vi inget som vi ABSOLUT måste pluggas på...på sisådär 2 månader! Hur skönt är inte det?
Efter en kemi lektion i skolan åkte jag förbi BK o köpte kycklingsallad. MUMMA! Jag blir nästan alltid såå hungrig dagen efter fest. Och när jag ätit så kan jag bara äta mer , det finns inget stopp på det hela. Så när jag ätit klart hade alltså mamma bakat klart. (mmm... chokladkakor) som också fick plats med salladen i magen. Efter det damsög jag och städade mitt rum + har strykit kläder. Så nu är det bara myset kvar! Robert fyller förresten år idag, första april, vilket skämt!

Nu har jag lite ont i huvudet så ska titta på serien som jag fick av pappa, den verkar inte jätte bra. Men den kan ju vara det. Brothers and sisters heter den, första sesongen?sisången? seasongen?säsongen!

Mysimys på er alla!

RSS 2.0